Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Ātra lasīšana pie Irinas Lando. Rezultāti un atsauksmes par ātras lasīšanas kursu Lando.Ātra lasīšana Lando pie treneres Irinas Lando. Rezultāti un atsauksmes, iegūtas ātras lasīšanas kursā pieaugušiem Lando. Ātras lasīšanas kurss nozīmē pastāvīgus vingrinājumus. Lai smadzenes pierastu apstrādāt informāciju lielā ātrumā, tām jāliek risināt jaunus uzdevumus šajā ātrumā. Šeit nepalīdzēs nekāda teorija. Tāpēc mēs netērējam laiku teorētisko zināšanu skaidrošanai, bet visu teorijas aprakstu dodam tekstos, ar kuriem trenējamies.Ātra lasīšana pie Irinas Lando. Rezultāti un atsauksmes par ātras lasīšanas kursu Lando.Visu dzīvi izjutu lasīšanas problēmas. Uz Lando ātras lasīšanas treniņu pie Irina Lando atnācu pēc rekomendācijām. Daudz dzirdēju, bet neticēju. Kursa sākumā ātrums bija 198 vārdi/min, kursa beigās - 600 līdz 1000 vārdi minūtē, atkarībā no lasāmā teksta sarežģītības pakāpes. Neticami. Vingrinājumi acīm dod lielu teksta izlasīšanas paātrinājumu. Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu.


Pāvels, IT speciālistsMan patika temps, ieteikumi par grāmatām, informācija un demonstratīvais piemērs par prāta darbības sfērām. Gribētos samazināt informāciju no ikdienas dzīves un pievienot vairāk prakses ikdienas lietošanai.
Kamila Guseinova, SIA “Global Trade group”Es beidzu ātras lasīšanas kursu ar ātrumu 1200-1500 vārdi minūtē, atkarībā no tā, vai tas bija teksts, sarežģīta grāmata, viegla vai vidēji sarežģīta materiāla grāmata. Man patika informatīvie pārtraukumi starp vingrinājumiem, kad mums deva laiku atvilkt elpu pēc tam, kad mēs pārgājām uz kārtējo posmu, pārkāpām pāri savam „nevaru”. Man patika mans progress izglītošanā, rezultātu fiksēšana un pārbaude pēc dažādām grāmatām un tekstiem. Esmu pateicīgs Irinai Lando kā trenerei par motivēšanu nodarbību gaitā, īpaši, pēc trešās nodarbību dienas, kad visas grupas rezultāti samazinās, un nepieciešams turpmāks grūdiens, lai turpinātu strādāt ar ātras lasīšanas iemaņām. Reizēm likās, ka vajadzētu pārtraukumu, bet neesmu pārliecināts. Iespējams, pietiek ar vienu pārtraukumu trīs stundās.
Dmitrijs Kokins, SSE Rīga, studentsUz Lando ātras lasīšanas kursu atnācu pēc kolēģu rekomendācijām. Darbā man ļoti daudz jālasa. Man patika treniņš acīm, spoguļtekstu lasīšana un spriedumi par psiholoģijas tēmu. Pārliecināta, ka kurss būs noderīgs visiem, kam dzīvē ir mērķis, kas nav pieradis stāvēt uz vietas un nebaidās attīstīt savas prāta spējas. Kursa gaitā brīžam kļūst dīvaini no sajūtas, ko patiesībā spēj jūsu smadzenes. Mēs nespējam iztēloties, ko spēj mūsu smadzenes. Sākotnējais lasīšanas ātrums 240 vārdi minūtē, turklāt, no sešiem jautājumiem neatbildēju uz četriem. Lasīšanas gala rezultāta ātrums 812 vārdi minūtē, pilnīgi saprotot izlasīto.
Anna Antoščenkova, “Ideal Marketing Company” tekstu autoreNodarbību gaitā man izdevās palielināt lasīšanas ātrumu vairāk kā trīs reizes. Sākotnējais lasīšanas ātrums bija 130 vārdi minūtē, gala rezultāta – 490-530 vārdi minūtē, atkarībā no avota. Testēšana notika pēc četriem dažādiem avotiem, kas atšķiras pēc stila un sarežģītības pakāpes. Man patika vingrinājumi ar spoguļtekstiem. Bija interesanti uzmanības un uzmanības pārslēgšanas uzdevumi. Man grūtības sagādāja trīs grāmatu lasīšana vienlaicīgi, tāpēc ka bija jāpārslēdzas trīs reizes vienā sekundē.
Arturs Klepers, SSE

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика