Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Pieaugušo atsauksmes par Lando kursu „Ātra iegaumēšana pieaugušiem”, kas Maskavā notika no 2016. gada 1. līdz 4. februārim. Irinas Lando, Maskava, atsauksmes.Maskavā Irina Lando vadīja informācijas ātras iegaumēšanas kursu pieaugušiem. Paralēli izglītojās pieaugušo grupa un skolas izglītojamo grupa. Visi klienti atnāca pēc rekomendācijām.

Man patika kursa īsums. Irina Lando ļoti skaidri izklāsta materiālu. Teicami izstrādāta treniņa struktūra. Jebkura tēma pastiprina iepriekšējo, un veidojas sistēma. Gribu atzīmēt treniņa lietderību: ir iedoti konkrēti iegaumēšanas instrumenti un to pielietošanas mehānisms. Man bija svarīgs dalībnieku daudzums. Irina Lando, Mācību centra Lando trenere un direktore, ļoti rekomendēju apmeklēt šo kursu (treniņu). Informācijas pasniegšana ļoti augstā līmenī, dod konkrētus instrumentus ātrai iegaumēšanai, kā arī pielietošanas mehānismu. Noderīgi ne tikai priekš sevis, bet arī visai ģimenei. Varu nodarboties ar saviem bērniem. Iegūtās zināšanas lielā mērā atvieglos dzīvi. Par kursu uzzināju no paziņām.

Man patika informācijas pasniegšanas temps kursā, daudzveidīgās metodes, ko Irina Lando piedāvāja iegaumēšanai. Ļoti labi sagatavoti papīra materiāli, nodrukāti tipogrāfijā – uzskatāmi, skaisti, efektīvi. Labs, neliels kolektīvs.
Aleksejs Dospehovs

Man patika burtiski Viss! Ļoti pieejami un atmodina vēlmi attīstīties. Esmu apmierunāts ar iegūto rezultātu.
Vasilijs Prinuhins, kompānijas «Doktor Linz» līdzīpašnieks

Man viss patika, vārdu iegaumēšana, dzejolis, cipari. Liels paldies par mutiskajām zināšanām, ļoti interesanti un neparasti. Man ļoti noderēs darbam un mācībām. Sapratu, kā iegaumēt informācijas, kas man likās „nepaceļama”. Par kursu pastāstīja draudzene.
Nataļja Kopčikova, SIA „Avanstom” zobu tehniķe

Man patika izkāršanas pie sienas metode. Garu, sarežģītu vārdu iegaumēšana, paraugu pāru iegaumēšana, ciparu-burtu kods un pasniedzējas Irinas Lando humors. Gribētos pievienot darba tehniku ar gariem tekstiem (zinu, ka tas ir atsevišķs kurss, un iešu uz to). Liels paldies par noderīgo un interesanto treniņu. Tas ir pats retākais gadījums, kad pārdomāta treniņa struktūra kombinējas ar dzīvu izklāstu. Uzzināju daudz noderīgu tehniku, ko var izmantot gan darbā, gan ikdienā.
Marija Baranova, žurnāliste

Irina Lando visu paskaidro ļoti vienkārši un loģiski, katrs var saprast. Paskaidrojumi ir uzskatāmi un smieklīgi. Materiālu var apgūt ļoti ātri. Ļoti labs izdales materiāls, lieliska kvalitāte. Patīkami turēt rokās.

Patika Irinas Lando vadītā treniņa temps. Ļoti patika materiāla dalīšanas dāsnums, jauna zināšanu porcija. Interesanta programma (manas smadzenes vārās). Pamatīga pieeja zināšanu studēšanai. Padarīt iespējamu kursu iziešanu on-line režīmā vai iespējas regulāri apmeklēt kursus Maskavā. Negribas zaudēt iegūto smadzeņu darba paātrinājuma tempu. Noteikti iešu uz ātru lasīšanu.

Dzīvi, dinamiski, bet, galvenais, daudz prakses, prakse rotaļspēles formā. Kursu ieteica draudzene. Man patika. Paldies, Irinai Lando.

Man patika materiāla pasniegšanas ātrums, izklāsta uzskatāmība, Irinas Lando piedāvāto iegaumēšanas metožu daudzveidīgums, iegaumēšana blokos un shēmu iegaumēšana. Gribētu vairāk vingrinājumus ar frāzēm svešvalodās. Es ieguvu iemaņas, kā iegaumēt lielu abstraktas informācijas apjomu.

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика