Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Ātras lasīšanas Lando rezultāti. Ātra lasīšana pieaugušiem Lando, atsauksmes. Irinas Lando atsauksmes.Latvijā atgriežas normāli lasīšanas ātruma rādītāji: grupa pārliecinoši pāriet robežu 1000 vārdi minūtē, pilnībā saprotot izlasīto. Irina Lando vadīja kārtējo ātras lasīšanas pieaugušiem kursu. Lielākā daļa cilvēku, kā parasti, atnāk pēc Lando kursu apmeklētāju atsauksmēm un rekomendācijām. Ātras lasīšanas kursa pieaugušiem atsauksmes un rezultāti vienmēr rada izbrīnu un pārsteidz iztēli. Lando ir visu pieaugušo, kas izglītojās pie zinātņu doktores Irinas Lando, rezultāti.

Ātras lasīšana Lando rezultāti. Ātras lasīšana pieaugušiem Lando atsauksmes. Irinas Lando atsauksmes.

Man patika viss. Gribētu pievienot vairāk vingrinājumu kļūdu meklēšanai tekstā, lasīšanai un spoguļtekstu atpazīšanai. Liels paldies par izzinošo kursu! Par Lando kursu uzzināju no pazīstamiem, kas izglītojās agrāk. Es sāku ātras lasīšanas kursu ar ātrumu 244 vārdi minūtē, beidzu ātru lasīšanu Lando ar rezultātu 811 vārdi minūtē ar pilnu izlasītā izpratni.

Man patika informācijas pasniegšanas ātrums, pieaugušu cilvēkiem izglītošanas dinamikas grafiks, ātras lasīšanas kursā es uzzināju, kā sadala rezultātus uz izglītošanas plato un vēlmju plato – ļoti iedvesmo. Patika izglītošаnas atmosfēra – ļoti labvēlīga. Paldies mūsu trenerim, Irinai Lando, man patika. Varētu būt vairāk mājas uzdevumu. Kurss ļoti iedvesmo, ļoti noderīgi. Liels paldies par horizonta paplašināšanu. Sākotnējais lasīšanas ātrums bija 303 vārdi minūtē, bet saprašana bija vāja, es nevarēju atbildēt uz jautājumiem. Mans ātras lasīšanas rezultāts Lando – 911 vārdi minūtē, saprašana strauji uzlabojās.

Man patika viss, atstājiet visu kā ir. Neko nevajag pievienot, ļoti intensīvs kurss. Šis kurss man patiešām palīdzēja, tas darbojas! Šo kursu ieteica draugs. Sāku ātras lasīšanas kursu ar ātrumu 295 vārdi minūtē, bet nevarēju atbildēt uz jautājumiem par tekstu. Mans ātras lasīšanas kursa rezultāts Lando – 1174 vārdi minūtē 6 dienās, pilnīgi saprotot izlasīto.

Man patika temps, interesanti teksti, papildus informācija, vadītāja. Viens liels izdales materiāls, kurā aprakstītas visas tehnikas, aprakstošā informācija. Sākotnējais lasīšanas ātrums bija 220 vārdi minūtē, mans ātras lasīšanas rezultāts Lando – 665 vārdi minūtē, saprašana uzlabojās.

Patika uzdevumi, vingrinājumi, skaidrojums par tehniku. Patika temps, jo neļāva atslābt, informāciju sameklēju internetā. Sākotnējais lasīšanas ātrums bija 190 vārdi minūtē, gala rezultāta – 787 vārdi minūtē, saprašana, lai cik dīvaini būtu, uzlabojās.
Mājsaimniece

Patika ritms, ka viss notika raiti, bez liekas pļāpāšanas un novirzīšanās. Apgūšanas temps, tas liek mobilizēties un iespringt. Ļoti labs variants par materiālu lasīšanu uzreiz nodarbībā. Daudz jaunas informācijas īsā laika periodā. Varētu pagarināt kursu, jo ļoti interesanti. Sākotnējais lasīšanas ātrums bija 227 vārdi minūtē, gala rezultāta – 1621 vārdi minūtē, pilnīgi saprotot izlasīto (testēšanā pēc trīs dažādām grāmatām un dažādiem tekstiem). Informāciju par kursu ieguvu no draugiem, kuri jau izglītojās Lando.

Izglītojos pie Irina Lando oratoru kursos. Ļoti patika. Tagad atnācu uz ātru lasīšanu. Man ļoti patika pasniegtā informācija, liels daudzums prakses, pasniegšana, norādot uz konkrētiem piemēriem, operatīvs darbs nodarbībās. Man patika viss. Ļoti strukturēta izglītošana bez liekas informācijas. Daudz pateikts pēc būtības par to, kas ir svarīgs attīstībai, ne tikai par lasīšanas ātrumu, bet arī uzmanību. Sākotnējais lasīšanas ātrums bija 264 vārdi minūtē ar nepilnīgu saprašanu, beidzu ātras lasīšanas kursu ar rezultātu – 1569 vārdi minūtē, pilnīgi saprotot izlasīto, testēšanā pēc pieciem dažādiem avotiem.
„TVA group” galvenā juriste Jūlija Romanova

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика