Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Lando nodarbības atsauksmes. Treniņa „Stratēģiskā domāšana biznesā” atsauksmes. Mērķu uzstādīšana pieaugušiem. Mērķu uzstādīšana Lando atsauksmes.Mērķa uzstādīšana, šī mērķa sasniegšanas ceļu noteikšana, izeja darbības līmenī. Tiklīdz tu saproti virzienu, kur jādodas, smadzenes nemeklē atrunas, tās sāk meklēt risinājumu. Kā realizēt to, ko tu gribi iegūt? Eksistē daudz instrumentu, ar kuru palīdzību var likt smadzenēm risināt noteiktus uzdevumus. Lai sasniegtu mērķus, ir svarīgi saprast, kas tevi motivē, vai tas ir tavsmērķis, kā to sadalīt pa konkrētiem soļiem.

Treniņš Stratēģiskā domāšana biznesā” Lando, atsauksmes:

Ticība pasakām ir ļoti noderīga jūsu sapņu īstenošanai un mērķu realizācijai…

Man vakar arī paveicās piedalīties kādā pasakainā-lietderīgā pasākumā, pateicoties Irinas Lando iniciatīvai. Pasākuma būtība – rotaļspēle, kas pēc būtības kļūst par vēlamā sasniegšanas mūsu paņēmiena metaforu. Un tad var viegli saprast, ko tev patiesībā vajag, kur ir tavi aklie plankumi”, bet kur ir resursi un atbalsts. Man spēlē bija lieliska pāriniece. Esi laimīga un, lai mūsu mērķi, kas lielā mērā izrādījās līdzīgi, piepildās ar tādu pašu vieglumu!

Alina Voronova

Mīlu visu jauno, neizpētīto.

Šodien patīkamā kompānijā Irinas Lando vadībā aprakstījām mērķus. Bet pēc tam spēlējām mērķu sasniegšanas rotaļspēli. Jānoiet ceļš līdz savam mērķim. Spēles gaitā atklājas, kāda ir tava motivācija, resursi, kas bremzē, kādu pozīciju tu šajā momentā ieņem, kādā posmā atrodies. Kaut kā sanāk, ka visu to apdomā, kāpēc tieši šī stadija, kā ir sanācis, ka šeit ir notikusi bremzēšana, un katrā spēles posmā atklājas kaut kas jauns. Man pat radās vairākas negaidītas domas attiecībā par savu mērķi.

Ļoti simpātiska šīs spēles ideja. It kā izklaide, bet arī ļoti noderīga nodarbība. Man patika. Paldies!

Marina Rabazova

Es visu vērtēju mierīgi. Uztveru ļoti skaidri. Man bija interesanti. Bez šaubām nākošajiem spēlētājiem nodrošināts kvalificēts psihologa komentārs. Asociatīvā domāšana to attīsta. Lieliski darbojas visi paņēmieni ar asociācijām, īpaši tas attiecas uz radošiem cilvēkiem. Man uzreiz parādījās aptuveni 10 interesantas idejas stundām. Mans atslēgas vārds – mierīgi. Bet par jaunu informāciju par interesantām mērķu uzstādīšanas tehnoloģijām, paldies. Sīkāk izpētīšu šo jautājumu.

Jekaterina

Man nav noslieces uzreiz izteikt viennozīmīgu viedokli par to, ar ko saskaros pirmo reizi. Rotaļspēļu darba formāts man ir pazīstams un tuvs. Vadītāji ir profesionāļi. Domāju, ka spēle man nāca par labu.

Irina Gaile

Labdien! Tas ir pilnīgi normāls treniņš:) Es pēc vakardienas biju nedaudz ne savā ādā un sākumā, protams, biju apstulbusi, bet pēc tam visu sapratu. Ļoti interesanta metode. Man patika. Paldies Jums! Es arī kaut ko sapratu par savu mērķi.

Svetlana

Rakstu par savām izjūtām! Semināra tikai 1,5 stundā izveidojās skaidra darbību ķēdīte, ar kuras palīdzību var ieraudzīt, kā sasniegt savu uzstādīto mērķi. Radās iespēja palūkoties pilnīgi no cita rakursa uz uzstādīto uzdevumu, kas ļauj nonākt vai nenonākt sektorā balva uz bungām”.

Irina

Varu pateikt, ka mērķi ir uzrakstīti, un jau strādāju ar tiem, jo nav ko atlikt līdz pirmdienai

Andrejs Gavrilovs

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика