Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Irina Lando Tallinā vadīja informācijas ātras iegaumēšanas un atmiņas attīstības kursu. Ātru iegaumēšanu Tallinā vada Irina Lando.Tallinā Irina Lando vadīja informācijas ātras iegaumēšanas un atmiņas attīstības kursu. Irina Lando vada ātru iegaumēšanu bērniem un pieaugušiem.
Tallinā vērojama liela interese par informācijas ātras iegaumēšanas un atmiņas attīstības metodikām gan pieaugušiem, gan arī bērniem.


Kursā paspēja apgūt daudz dažādas tēmas. Irina Lando kā cilvēks, kas ir ar atnācis uz izglītošanu no biznesa, vienmēr jebkuru izglītošanu aplūko no lietišķā viedokļa, tas ir, kur to var pielietot. Tādejādi, piemēram, vārdu iegaumēšana – tā ir ļoti svarīga sekmīgas saskarsmes daļa. Ja jūs iegaumējat vārdus, jūs varēsiet „izkausēt ledu” nepazīstamā kompānijā pēc tam, kad jūs visiem stādīja priekšā, un vērsties pie katra viņa vārdā. Jūs varat būt sekmīgs pārrunās un biznesa kontaktu veidošanā, tāpēc ka visi zina, ka mēs labi iegaumējam tos, kas mums ir svarīgi.
Veidojot savu runu, ja jūs protat iegaumēt vārdus un datumus, jūs varat padarīt savu runu informatīvāku un pamatotāku. Vai piekrītat, ka izklausās nedaudz atšķirīgi: „Kāds no lielajiem ir teicis” un „Vinstons Čērčils pirms uzstāšanās 1943. gadā teica”.
Informācijas ātra iegaumēšana ir ērta tehnoloģija, ko var apgūt pietiekami ātri. Nodarbības notiek divas dienas no 10 līdz 16 ar pusdienu pārtraukumu vai, ja nodarbības notiek minigrupā, tad no 10 līdz 19 vienu dienu.
Bieži nākas dzirdēt, ka cilvēki šaubās, ko var paspēt tik īsā laikā. Tieši tāpēc nodarbības vada personīgi Irina Lando – vadības sfēras zinātņu doktore, kuras specialitāte ir tieši zināšanu vadība.
Rīgā Licenzētā Mācību centrā Lando jau 16 gadus tiek organizēti informācijas ātras iegaumēšanas un atmiņas attīstības bērniem un pieaugušiem. Visas pasakas par to, ka informācijas ātru iegaumēšanu jāmāca ilgi, stāsta tie, kas neprot ātri mācīt. Tā ir pedagoga darba būtība – kā pasniegt informāciju tādejādi, lai to vieglāk iegaumēt. Viss ir atkarīgs tikai no prakses un pasniedzēja profesionālās kvalifikācijas. Irina Lando vadīja informācijas ātras iegaumēšanas kursu deviņās grupas pieaugušiem Lomonosova v.n. Maskavas Valsts universitātē valsts pārvaldes katedrā Krievijas Federācijas administrācijas perspektīviem rezerves kadriem. Pēc Prezidenta programmas Maskavā pie Irinas Lando izglītojās 360 cilvēki, un visi mācījās treniņa programmā no 10:00 līdz 16:00. Viena lieta, ja pasniedzējs tikai „zina kā” un pavisam cita – kad praksē prot pielietot to, ko pasniedz.
Irinai Lando ir divi maģistra grādi – valsts pārvaldē un mārketingā. Lieliska karjera gan banku sfērā, gan arī lielās kompānijās. Visu, ko Irina Lando pasniedz kursos, viņa pati daudzus gadus sekmīgi pielieto darbā un izglītošanā. Vai piekrītat, ka nav viegli atrast laiku, lai izglītotos, ja tev ir trīs bērni.
Informācijas ātras iegaumēšanas kursā jūs iemācīsieties iegaumēt lielus informācijas apjomus, terminus, sarežģītus vārdus dzimtajā un svešvalodās. Mēs apgūsim daudz dažādus iegaumēšanas paņēmienus, un jūs varēsiet praksē izmantot tos, kas ir ērti tieši jums.
Irina Lando Tallinā regulāri vada informācijas ātras iegaumēšanas un atmiņas attīstības kursus pieaugušiem un bērniem. Grupas darbojas atsevišķi – ātra iegaumēšana Tallinā bērniem un ātra iegaumēšana Tallinā pieaugušiem. Jūs varat iepazīties ar visām atsauksmēm par atmiņas attīstības kursu, kuru vada vadības sfēras zinātņu doktore Irina Lando.

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика