Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Lando, kā parasti, skolas brīvdienās notika ātras lasīšanas nodarbības bērniem.Ātra lasīšana Lando, pirmkārt, palīdz attīstīt uzmanību bērniem. Ātras lasīšanas nodarbības notiek brīvdienās, lai sagatavotu bērnus skolai.
Pirmās divas stundas vecāki var piedalīties nodarbībās, lai paskatītos, kā bērns tiek galā ar uzdevumiem, kādi ir uzmanības rādītāji šodien, un kādus rādītājus jāuzlabo: kāds ir uzmanības apjoms, kāds ir uzmanības pārslēgšanas ātrums (vai var vienlaicīgi mācīties un klausīties mūziku vai skatīties televizoru), cik lielā mērā ir noturīga uzmanība (pēc testiem redzams, vai bērnam pastāvīgi ir aptuveni vienāds rezultāts, vai rezultāti „lēkā”). Pie nenoturīgas uzmanības vecāki ļoti priecājas, ka bērns spējis sasniegt maksimālu rezultātu, turklāt aizmirstot pārbaudīt, cik uzdevumi no desmit tika izpildīti ar maksimālo rezultātu.

Ja, piemēram, bērnam 3. un 7. uzdevums ir teicami paveikts, bet 2. un 5. – nekādi, reālajā dzīvē tas var izpausties sekojošā veidā: tādējādi no gara teikuma viņš dzirdēs trešo un septīto vārdu, un, pamatojoties uz tiem, izdarīs secinājumus. Problēmas būtība – nekad nevar saprast, tieši kādus vārdus viņš dzirdēja. Droši vien jūs sastopaties ar tādiem pieaugušiem cilvēkiem darbā.
Tāpēc ir tik svarīgi jau skolas gados attīstīt uzmanību. Uzmanība nav iedzimta iemaņa un nav dāvana. To var un vajag attīstīt, un jādara to regulāri. Ja trūkst uzmanības, nevar ātri lasīt un saprast izlasīto.
Atcerieties pašu garlaicīgāko stundu skolā vai garlaicīgu lektoru institūtā. Viņš runāja lēni, murmināja sev zem deguna, izglītojamie un studenti ātri zaudēja uzmanību, attiecīgi, zaudējot interesi par mācību priekšmetu, bet bieži pēc mācību stundas vai lekcijas neviens nevarēja pateikt, par ko tā bija.
Viljams Atkinsons, angļu zinātnieks, kas nodarbojas ar atmiņas problēmu pētīšanu, rakstīja, ka vāja atmiņa, pirmkārt, ir vāja uzmanība.
Tāpēc Lando katrās brīvdienās notiek ātras lasīšana nodarbības skolēniem. Tie vecāki, kas bija pirmajās divās Lando stundās, un pēc tam atnāca uz noslēguma nodarbību kursa beigās tikai pēc sešām dienām, saka, ka tā bija labākā skola, kurā viņi pabija. Mēs dodam reālu rezultātu ar noteikumu, ka bērns pilda vingrinājumus.

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика