Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Neapgrūtinātas smadzenes. Kā attīstīt bērnu: fenotipoloģija Rīgā.Jūs esat satikuši cilvēkus, kas skolas gados demonstrēja ģenialitātes pazīmes, spēja, neko neklausoties stundās, iziet pie tāfeles un nestandarta veidā atrisināt uzdevumu, un viņi viesa lielas cerības. Bet pēc tam jūs satiekat tādu cilvēku un brīnāties, kas ar viņu ir noticis: visi viņa ne tik talantīgie klasesbiedri ir iekārtojušies dzīvē, labi nopelna, kāds ir uzsācis savu biznesu. Bet šis cilvēks, kas vienkārši bija neatzīts ģēnijs, viesa lielas cerības, nekādi nav realizējies.

Vienkārši jaunietis vēl skolas gados uzskatīja, ka mācības ir domātas tiem, dumjajiem un neapdāvinātajiem, tiem, kas visu viegli neuztver, un viņi nolēma, ka tā būs visu dzīvi.

Diemžēl tāds uzvedības modelis ir diezgan bieži sastopams. Tas nebūt nenozīmē, ka tie, kas viegli risināja olimpiādes uzdevumus sestajā klasē, varēs tos atrisināt arī devītajā klasē.

Vai ir vērts piespiest mācīties – uz šo jautājumu daudzi vecāki saņem atbildi, apmeklējot fenotipoloģijas, lasīšanas pēc sejas kursu. Kursā var noteikt, kā cilvēks uzvedīsies, kad nokritīs audzinātības maska, piemēram, stresa situācijā. Jūs noteikti redzējāt, kas notika ar cilvēkiem krīzes laikā – kur palika visa audzināšana? Noslieci uz agresiju ir vērts atklāt agrāk, kā arī noslieci uz izvairīšanos no slodzes un darba.

Fenotipoloģija, kas nav precīza zinātne, ļauj noteikt iezīmes, kad bērnam noteikti jāattīsta smadzenes, lai viņš nerisinātu jautājumus no spēka pozīcijas.

Tādu bērnu audzināšanā ir ļoti svarīgi pievērst uzmanību emocionālā intelekta attīstībai, līdzjūtībai pret citiem cilvēkiem.

Cilvēkiem, kas ļoti ātri apstrādā ārējās vides signālus, svarīgi iemācīties saprast, ka ir arī tādi indivīdi, kas izbauda savas izjūtas. Ja pirmie otros uztvers kā bremzētus, otrie reaģēs uz pirmajiem kā rupekļiem.

Tāpēc, ja jūs interesē, kā nodibināt attiecības, ko pieņemt pārdevēja amatā, bet kam labāk būt konsultantam, aicinām jūs uz fenotipoloģijas kursu Rīgā, kas notiek licencētā Mācību centrā Lando®.

Ne tik sen tikšanās laikā biznesa klubā radās jautājums: tika izteikts ļoti izdevīgs piedāvājums, bet daudzus darīja uzmanīgus nevis pats piedāvājums, bet tas, kā tas tika izdarīts. Uzņēmēji visi kā viens ieinteresējās, bet viņi teica, ka kaut kas viņus dаra uzmanīgus.

Pēc fenotipoloģijas var noteikt, ka cilvēkam, kas izteica šo priekšlikumu, ir nosliece izvairīties no slodzes, viņš var teikto piepušķot, mīl stāstīt pasakas. Uzņēmēju iekšējā izjūta viņus nepievīla, bet ir ērtāk, ja tu pats vari sev paskaidrot, kas, konkrēti, tevi dara uzmanīgu, neatsaucoties uz izjūtām.

Atgriežoties pie skolas, jāatzīmē, ka bērnus ar ģeniāliem dabas dotumiem jānoslogo, viņus jāievieto stipras konkurences vidē (spēcīgā skolā utt.), jāsūta, pat piespiežot, uz olimpiādēm, lai cīnās un sacenšas ne tikai ar saviem klasesbiedriem. Tādējādi jūs lielā mērā viņiem nopietni atvieglosiet turpmāko dzīvi.

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика