Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Lando.lv atsauksmes par kursu „Ātra lasīšana pieaugušiem”:No 13. līdz 18. jūlijam notika kurss „Ātra lasīšana pieaugušiem”. Šoreiz darbojošās grupas īpatnība, – pilnīgi visi atnāca pēc to paziņu rekomendācijām, kas jau mācījās pie Irinas Lando. Kursā attīstām uzmanību, lasīšanas un domāšanas ātrumu.

Irina Lando, atsauksmes „Ātra lasīšana pieaugušiem”:

Draudzene man ieteica aiziet uz kursu. Es esmu sajūsmā par rezultātu – lasīšanas ātrums pieauga trīs reizes!!! Laiks pagāja nemanot pat ar metronomu. Sapratu, kā jālasa darbam nepieciešamās grāmatas un kā jālasa daiļliteratūru. Pēc kursa palielinājās domāšanas ātrums, radinieki nespēj turēt līdzi. Noteikti aiziešu vēl arī uz citiem kursiem.
Jeļena

 

Kursā „Ātra lasīšana pieaugušiem” ļoti patika atmiņas attīstības uzdevumi. Kursā ir pastāvīga slodze smadzenēm, patīkami saprast, ka varu lasīt tādā ātrumā.
Irina

 

Draudzene man ieteica apmeklēt Lando.lv kursu „Ātra lasīšana pieaugušiem”. Patika, ka bija neliela grupa. Pasniedzēja paspēj katram veltīt uzmanību. Patika teksti. Bija interesanti mācīties jauktā grupā. Man patika kurss, atmosfēra, pedagogs. Labs treniņš smadzenēm.
Diana, 33 gadi

 

Patika, ka kurss sastāvēja no prakses, teoriju lasījām paši uzdevumu laikā. Ļoti interesanti uzdevumi atmiņas attīstīšanai un lasīšanas ātruma palielināšanai. Pārtraukumu laikā varēju baudīt garšīgu kafiju.

Kurss „Ātra lasīšana pieaugušiem” nav pirmais kurss, ko es apmeklēju Lando.lv. Man patika temps, nekad vēl nebiju strādājis tādā ātrumā veselas nedēļas laikā.
Artjoms

 

Man patika, ka daudz prakses un maz teorijas. Kurss „Ātra lasīšana pieaugušiem” palīdzēja saprast, kādas mēdz būt lasīšanas stratēģijas, un kad tās labāk izmantot. Pārtraukumos es baudīju garšīgu kafiju.

Patika darbs metronoma pavadībā. Teorētiskā bāze bija atlasīta atbilstoši praktiskajiem uzdevumiem. Labs lasītprasmes treniņš.
AS „Balticom” tehniskais direktors I. Sergijenko

 

Viss patika, īpaši tas, ka varēju pārvarēt savas barjeras. Pēc kursa es arī uzzināju, kādu literatūru var lasīt, lai labāk saprastu, kā strādā smadzenes. Kursa „Ātra lasīšana pieaugušiem” laikā es iemācījos ātri lasīt un uztvert informāciju, lai papildinātu profesionālās zināšanas, un vienlaicīgi turpinātu nodarboties ar savu hobiju – visu var paspēt, un visam ir laiks un spēks.
Gundega Vāvere-Mikute

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика