Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Kursa „Ātra iegaumēšana pusaudžiem” atsauksmesBrīvdienās Lando.lv tika organizēta programma „Ātra iegaumēšana pusaudžiem”. Šī programma pusaudžiem Lando.lv ir ļoti aktuāla. Pavisam drīz pusaudži iestāsies universitātē, un būs nepieciešams iegaumēt lielu informācijas apjomu ierobežotā laikā. Šī programma iepazīstina ar informācijas, numuru, vārdu un uzvārdu iegaumēšanas metodēm.

Irina Lando, atsauksmes „Ātra iegaumēšana pusaudžiem”:

 

Ļoti patika kurss, īpaši ar to, ka līdztekus metožu paskaidrošanai un to pielietošanai, bija arī loģikas, radošuma un domāšanas rotaļspēles. Patika, ka lietas, ko ir ļoti grūti mācīties vai iegaumēt līdz kursam, pēc kursa jau pašas palika galvā. Kļuva vieglāk iegaumēt un uztvert dzejoļus, numurus, vārdus. Irina Lando pildīšanai mums deva interesantus uzdevumus.
Taira Safina, Rīgas 22. vidusskolas 10. klases pārstāve

 

Es atbraucu uz Rīgu no Maskavas, lai darbotos pie Irinas Lando. Patika tas, pasniedzēja katram atrada pieeju. Ļoti interesanta mācību forma. Esmu pateicīgs par tādu noderīgas informācijas daudzumu. Man patika viss, īpaši, intelekta kartes. Pateicoties ātras iegaumēšanas kursam, es atradu jaunus draugus, un uzlaboju savu atmiņu.
Kirills Lopatins, Maskava

 

Patika, kā notiek mācīšana, un tas, ka mēs paspējām daudz izdarīt. Es iemācījos iegaumēt dzejoļus, numurus, vārdus, Tas man ļoti noderēs mācībās. Negribējās iet projām, gribējās pildīt vēl vairāk iegaumēšanas uzdevumus.
Aleksandrs

 

Es biju uz ātru lasīšanu Lando.lv, un man šeit tik ļoti patika, ka es ar prieku aizgāju uz kursu „Ātra iegaumēšana pusaudžiem”. Ļoti patika kurss, viss bija vienkārši, ātri un pozitīvi! Es uzzināju jaunas iegaumēšanas metodes, par dažām es biju dzirdējusi, bet nezināju, kā tās pielietot. Katru iegaumēšanas metodi mēs nostiprinājām ar uzdevumiem. Visvairāk patika iegaumēt vārdus un uzvārdus.
Anastasija

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика