Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Kursa „Ātrā iegaumēšana” Lando atsauksmes latviešu plūsmā Uzzināju daudz jaunu iegaumēšanas paņemienus, uzzināju ko var un vajag darīt mācoties. Kurss bija līdzīgs kā skolā – stundas un starpbrīži. Starpbrīžu laikā mēs dzēram garšīgu tēju un ēdam cepumus.

Diana

 

Man ļoti patika viedot prāta kartes teksta iegaumēšanai. Nodarbības noritēja ātri, es pat nepamanīju, ka laiks bija doties mājās. Gribu aiziet vēl uz ātro lasīšanu.
Marta Šakare

 

Es vispirms ļoti negribēju iet, bet kad uzzināju, ka būs arī manas draudzenes, samierinājos. Kad sākam mācīties, es mainīju savas domas. Es iemācījus ka, lai atcerētos jāiztēlojas un jātur galvā tēlu. Vel viens vieds, kā var iegaumēt – jāzīmē prāta kartes teksta iegaumēšanai.
Estere

 

Man patika zīmēt prāta kartes teksta iegaumēšanai. Līdz šim bridim es pat nevareju iedomāties, ka tekstu var iegaumēt tik interesanta veidā. Veidojot prāta karti es lietoju gan zīmējumus, gan vārdus. Pēc prāta kartes uzzīmēšanas es varēju noskaitīt visu dzejoli bez kļūdam. Man ļoti šeit patika.
Ieva

 

Man ļoti patika skolotāja Irina Lando, kas saprotāmi paradīja iegaumēšanas paņemienus. Ļoti patika viens paņemiens kā var iegaumēt darbības, kas tiek veiktas.
Angelīna

 

Atnācu kopā ar māsu. Mums abiem patika te macīties. Ļoti laba skolotaja. Patika veids kā iegaumēt ciparus. Noteikti atnākšu vēl.
Jurijs Jerjomenoks.

 

Šo kursu apmeklēju kopā ar savu brāli. Man patika viss - kā Irina Lando pasniedza materiālu, telpa, kurā mācījamies. Man patika iegaumēt ciparus, cilvēku vārdus un zīmēt prāta kartes teksta iegaumēšanai.

Ērika

 

Man par šiem kursiem pastāstīja tētis. Kurss „Ātrā iegaumēšana bērniem” man patika. It īpaši patika mēģināt dažādas iegaumēšanas metodes un mēģināt atcerēties vārdus.
Nils

 

Man šeit patika zīmēt prāta kartes teksta iegaumēšanai. Loti patika, ka ir daudz uzlīmju, ka var paņemt pēc kursa. Skolotaja Irina Lando mums uzdeva jautājumu. Mums bija arī tējas pauzes, kuru laikā mēs varējam paspēlēties.

Diana

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика