Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Pati populārākā Lando programma ir ātra lasīšana.   Nemainīgi populārs ir Lando ātras lasīšanas kurss 8-12-gadīgiem. Pie mums brauc mācīties daudzi bērni no dažādām Krievijas pilsētām: Maskavas, Ņižņijnovgorodas, Jekaterinburgas, Samāras. Ātras lasīšanas programma notiek sešas dienas pa četrām stundām. Trīs obligātās stundas – uzmanības attīstība, ātra lasīšana, saprašana. Un viena burvju stunda. Katru dienu burvju stundās bērni mācās darīt ko jaunu, un visus darinājumus paņem sev līdzi. Katru dienu burvji saņem savu zināšanu papildinājumu.



Bērnu atsauksmes par Lando Ātras lasīšanas kursu skolēniem “Burvestības un brīnumdarīšanas skola”:

Man patika likt punktiņus, taisīt šņorītes, kā arī lasīt grāmatiņu un grozīt actiņas. Man patika pildīt mājas darbu, zīmēt uz krūzes, lasīt enciklopēdiju. Man ļoti patika zīmēt, skaitīt. Es gribu apmeklēt Lando.lv angļu valodu, krievu valodu un matemātiku.

Man patika mācīties, ātri lasīt, burvju stunda, mājas darbs, uzdevums ar punktiem, zīmēt uz krūzes, lasīt enciklopēdiju.

Tētis no radiniekiem uzzināja par ātras lasīšanas kursu, viņu bērni apmeklēja Lando. Man patika iegaumēt, skaitīt, lasīt. Es sapratu, ka mācības var būt interesantas, man patika taisīt savu burvju nūjiņu. Es ļoti centos izpildīt mājas darbu, vecāki pat brīnījās. Ļoti patika burvju stundas.
Diāna

Man patika, ka es iemācījos ātri lasīt, un vēl man patika, ka es atradu draugus. Man patika grozīt actiņas un vēl patika skatīties uz punktu. Vēl man patika taisīt burvju viru, vēl patika taisīt burvju nūjiņu. Tā ir teicama skola! Es vēl atnākšu.

Man patika veidot zaķīti un krūzi, kas kļuva par suvenīru. Es sapratu, ka varu lasīt ačgārni, tas vienkārši ir jautri. Lieliski! Man patīk šī skola! Es domāju, ka pateicoties šai Lando.lv skolai, es mācīšos labāk! Paldies!
Alisa

Ļoti labas stundas. Mēs pildījām dažādus uzdevumus, bet pēc tam ātri lasījām. Ar katru dienu mēs lasījām arvien ātrāk un ātrāk. Laba skolotāja Irina Lando, man patika visas stundas. Viss ļoti labi pārdomāts. Bija interesanti.

Kursā mani pierakstīja mamma. Es atbraucu uz Rīgu no Francijas, un man bija jāiemācās lasīt ātrāk krievu valodā. Man patika burvju stundas, īpaši tā, kur mēs taisījām viru; man patika arī taisīt punktus. Man patika šeit mācīties. Esmu pārliecināta, ka tagad skolā man būs viegli.
Ksenija Dombrovska

Es mācos Maskavā. Uz Rīgu es atbraucu atpūsties. Man viss patika, īpaši, skolotāja Irina Lando. Viņa ir ļoti labsirdīga un ļoti labi pasniedz. Man iepatikās lasīt ātrāk un pildīt uzdevumus.
Natālija Korjunova

Esmu no Maskavas. Uz kursu mēs aizgājām kopā ar draudzeni. Patika veidot zaķi, burvju viras vārīšanas stunda. Vislabāk – burvju stunda un lasīšanas stunda. Ļoti patika Lando.lv.
Jana Orehova

Labi skolotāji, kas vadīja neaizmirstamas stundas. Labas darba vietas, kur varēja ērti izlikt grāmatas. Viss izveidots ļoti pārdomāti un pareizi. Patika, ka dažādas stundas. Teicama programma!

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика